Munkatársaink

Csízi-Kurilla Tünde

Intézményvezető

 
Csízi-Kurilla Tünde vagyok, háromgyermekes édesanya. Végzettségemet tekintve pedagógus vagyok, magyartanárként végeztem. Hobbim a sport, a zene, az irodalom és a játék. Egyetemi éveim alatt több helyen dolgoztam és több továbbképzésen vettem részt (sportoktató, jógaoktató, mediátor, művészetterapeuta). Nagyon szeretek tanulni, fejlődni, mégis leginkább édesanya vagyok. Akármennyire hepehupás útnak tűnik néha az anyaság, mégis úgy hiszem, ez lett a kedvenc foglalkozásom. Ez az a terep, ahol helyet kap a kreativitás, a szórakozás, miközben az egyik legszebb művészetet űzzük: a gyermeknevelést. A Hepehupa számomra egy olyan hely, ahol biztonságos és szeretetteljes környezetben tudnak a gyerekek játszani, a szülők töltődni, a családok kikapcsolódni.  A Hepehupa természetes játékaival, szakképzett kisgyermeknevelőivel, környezeti nevelő szemléletével, és kis létszámú csoportjaival egyedülállóan működő intézmény.
 
Nézzetek be hozzánk Ti is!

Dolhai Diána

kisgyermeknevelő

Diána vagyok, kétgyermekes édesanya. 2021-ben végeztem el a kisgyermeknevelői képzést és már a képzéssel egyidejűleg kisgyermeknevelőként dolgoztam bölcsődében. Azért döntöttem e hivatás mellett, mert a gyermekek őszintesége, tiszta lelkük és a világ megismerésére irányuló kíváncsiságuk visszahozza azt, amit felnőttként a mindennapi hajszában és a kitűzött céljaink között hajlamosak vagyunk elfelejteni: a derűt, a vidámságot és a feltétel nélküli bizalmat. Általános iskolás éveimet Waldorf iskolában végeztem így számomra kifejezetten fontos a természetesség, az elfogadás valamint minden gyermekhez igazodó egyéni bánásmód is. Szeretem a természetet a maga egyszerűségében. 

Ezért ha a gyermekeimmel kirándulni megyünk előfordul, hogy egy csigát hosszú perceken át nézünk, ahogy ki-be bújik. Alaposan szemügyre vesszük a terméseket, faleveleket gyűjtünk vagy bogarakkal ismerkedünk. Mivel hat évig klasszikus gitároztam, ezért mindennap jelen van az életünkben a zene. Akár könnyűzenei vagy komolyzenei műfaj legyen az. Fontosnak tartom a szabad játékot hiszen ez alapfeltétele a gyermekek egészséges fejlődésének és jól-létének. Szeretek kreatívkodni a gyermekekkel az ő igényeikhez igazodva. A fotózás is kedves hobbim akár gyermekről, családról vagy természetről legyen szó. Kisgyermeknevelőként fontos számomra, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott légkört teremtsek a rám bízott gyermekeknek. Úgy fogom óvni és szeretni őket mint a saját gyermekeimet, hiszen csak pozitív, elfogadó közegben tudnak igazán kiteljesedni és biztonságban érezni magukat.

Szodrai Lilla

kisgyermeknevelő

Szodrai Lilla vagyok, 2019-ben szereztem meg a kisgyermeknevelő képesítésem, Debrecenben. Azóta főállásban és bébiszitterként is foglalkozom gyermekekkel. 2021-ben kezdtem el dolgozni a Hepehupàban.
 
Minden nap örömmel, és teljes odaadással végzem a munkám. Szàmomra a legfontosabb az, hogy a gyerekek minden nap jó kedvvel jöjjenek hozzánk, tiszta és rendezett környezetben jàtszhassunk együtt. Célom, hogy kiemelt hangsúlyt fektessünk az önálló étkezésre, mosdóhasznàlatra, öltözésre, kèzműves ès fejlesztő programokra. Meggyőződésem, hogy a gyerekek számára a legtöbb amit adhatunk, az odafigyelés, szeretet, és az együtt töltött minőségi idő.  

Kovács Szonja

gyógypedagógus

Kovács Szonja vagyok, szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon végzett gyógypedagógus. Korábban a mindennapjaimat töltöttem a HepeHupa falai között a gyermekekkel, legfőképpen játékkal, gondozással és ápolással.
Habár már teljes napokat nem töltök el a csoportban, gyakori látogatója vagyok az intézménynek, ahol a legfőbb feladatom már az egyéni igények kielégítése, a képességek fejlesztése egyéni és csoportos formában. Mivel minden gyermek más és más, igyekszem, hogy mindegyikük teljes mértékben be tudjon kapcsolódni a közösség életébe, és egy második otthonra leljen az intézményben, akár speciális igényeinek megfelelő környezeti és személyi feltételek kialakításával. Meggyőződésem, hogy a korai életkorban kapott megfelelő támogatás az egyéni fejlődésmenetben, megalapozza a további sikeres, boldog és kiegyensúlyozott éveket.

MILLER-SZABÓ MELINDA

gyógypedagógiai asszisztens, dajka

Miller-Szabó Melinda vagyok,36 éves,1 gyermekes édesanya.2023-ban végeztem dajkaként,mellette párhuzamosan elkezdtem a gyógypedagógiai asszisztens képzést.Szeptembertől folytatom tanulmányaim kisgyermeknevelő-és gondozóként. Tanulmányaim alatt is a szakmában dolgoztam, így megismerkedhettem minden csodájával. Szabadidőmben sétálni, természetbe járni illetve olvasni szeretek.
Hogy miért választottam e hivatást? Egy szó: gyerekek.
“A gyerek számára a legjobb terápia valószínűleg az a jóérzésű,stabil felnőtt,akinek a szívében szeretet és türelem lakozik.”
Számomra nincsen különbség sem egészséges,sem pedig sajátos nevelési igényű gyerek között. Fontosnak tartom, hogy minden gyerek egyformán megkapja a törődést, szeretetet, odaadást.Minden gyereknek szeretnék vidámságot hozni az életébe, hogy a bölcsis éveik szeretetteljesek legyenek.